12.11.2021 | 11:19
Ангел Кунчев: Не съм в болница, имам нахалството и да не съм умрял!
За съжаление нямам направена трета доза, написа във "Фейсбук" главният държавен санитарен инспектор

“Скъпи приятели, колеги, а и неприятели! Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли”, написа в профила си във “Фейсбук” главният държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев.

“Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече – имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт. Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст – карам 63 години, диагнози – хипертония, диабет, ритъмни нарушения – едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла – вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.

Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си – имунизирайте се!”.

https://www.facebook.com/angel.kunchev/posts/4875509109158489

Припомняме, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза в интервю, че доц. Ангел Кунчев е в болница с COVID-19.

Припомняме, че доц. Кунчев се самоизолира преди близо месец заради съмнения за коронавирус. Оттогава той не се е появявал в публичното пространство, което породи много слухове и догадки за здравословното му състояние.

1 коментар

  1. Жасмина Вичева каза:

    След две години , да си говорим Кунчев!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране