24.01.2023 | 21:17
Арестуваха син на кмет от ГЕРБ след заплахата с пистолет
По-рано от партия "Възраждане" съобщиха, че народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат от Иван Белишки

Задържаха Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище Никола Белишки, след като заплашил с пистолет депутат.

По-рано от партия „Възраждане“ съобщиха, че народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен с пистолет от Иван Белишки.

Според информацията на партията на Костадин Костадинов това е вторият народен представител от „Възраждане“, който е „системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани“.

Оттам призовават органите на реда да предприемат мерки, тъй като „по улиците на страната ни се разхожда опасно лице, което може да застраши живота и здравето не само на народните представители, но и на други български граждани“.

По информация от източници на „Възраждане“  срещу Иван Белишки многократно са подавани жалби, но органите на реда все още не са предприели мерки по тях. Дали има политически чадър над Белишки или безнаказаността, с която непрекъснато се сблъскваме в страната ни,  действа в негова полза, нека си отговори всеки сам за себе си, коментират от „Възраждане“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране