18.05.2022 | 20:09
Близка на Борисов – яка бизнесдама с пристанище и 11 кораба!
След като бе прокудена от партията на Слави Трифонов, Борисов я лансира като водач на листа от ГЕРБ, а впоследствие я издигна и до зам.-председател на НС

Зам.-председателят на Народното събрание (НС) от ГЕРБ Росица Кирова говори от парламентарната трибуна. Днес тя участва в обсъждане на промени в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България. Един от спорните въпроси се оказа заплащането на такси от кораби.

„Първо декларирам конфликт на интереси, защото аз съм собственик на пристанище и притежавам 11 плавателни съда, кораба, които извършват различна дейност“, обяви Кирова. „Как ще издам фактура сама на себе си“, попита тя.

Законопроектът цели транспониране на евродиректива и днес бе приет на първо четене.

Росица Кирова се прочу като лидер на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ във Видин. През 2020 г. обаче тя се качи в джипа на тогавашния премиер и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Това доведе до изгонването й от ИТН, пише „Флагман“.

След като бе прокудена от партията на Слави, Борисов я лансира като водач на листа от ГЕРБ, а впоследствие я издигна и до зам.-председател на НС. Оказа се, обаче, че Кирова е и много солидна бизнес дама.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране