12.02.2024 | 13:44
Богомил Бонев: Харвардското менте и татко му Петко блеснаха по HBO
"Тръгнал си да спасяваш приятел. Как може да ти хрумне да си вземеш оператор със себе си, за да се увековечиш със смъртта на този приятел. Заснето е преди тези мошеници да излъжат Румен Радев"

По HBO 2 даваха филм за Боян Петров и опита за спасяването му. Заглавието е „Отново съм тук“. Всичко изглеждаше доста захаросано.

Но най-дразнещото беше участието на Киро, харвардското менте и татко му Петко.

Тръгнал си да спасяваш приятел. Как може да ти хрумне да си вземеш оператор със себе си, за да се увековечиш със смъртта на този приятел. Заснето е преди тези мошеници да излъжат Румен Радев. Но явно с подобна цел.

Никой не прави добро публично, за да изтъкне себе си. Тогава не е добро.

И това променя смисъла на цялата драма.

Коментар на Богомил Бонев във „Фейсбук“

 

2 коментара

  1. Торбалан каза:

    Нафуканите маниаци работят по предварителен сценарий за изграждане на свой имидж на състрадателн люде. Какво би могло да спре безсрамието на такива измамници с куха фондация регистрирана за 50 лева и спонсорирана от САЩ? Те не са и амбулантни търговци на пробиотици, а изпечени измамници.

  2. Торбалан каза:

    Нафуканите маниаци работят по предварителен сценарий за изграждане на свой имидж на състрадателни люде. Какво би могло да спре безсрамието на такива измамници с куха фондация регистрирана за 50 лева и спонсорирана от САЩ? Те не са и амбулантни търговци на пробиотици, а изпечени мошеници.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране