01.09.2020 | 11:13
Борисов: Всички лъжат! Стана ясно кои са сценаристите и какви са сценариите (ВИДЕО)
Премиерът посети Видин и повози в джипа местната координаторка на Слави Трифонов

„Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико народно събрание и нова конституция са били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сценариите”. Това заяви премиерът Бойко Борисов във Видин.

Taзи сутрин той инспектира ремонта на пътя между Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и председателят на гражданската инициатива „Единни за промяна“ Росица Кирова Борисов обходим отсечката от Макреш до крайдунавския град.

„Искат пак да има Кабинет „Орешарски“. Изиграха много хитър сценарий. Отидоха и подплашиха Ахмед Доган. И какво направиха – отново БСП, ДПС, Радев и олигархията заедно“, добави премиерът.

На въпрос дали може да се очаква коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, премиерът обясни, че тя е жена, която се бори за исканията на гражданите и за постигане на техните желания. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.

Именно Кирова беше изненадващият гост в джипа на Борисов. Тя е бивш общински съветник от НДСВ във Видин, после на ГЕРБ, след това кандидат-кмет срещу ГЕРБ (стигна балотаж), понастоящем координатор на партията на Слави Трифонов за региона.

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви премиерът Борисов. За региона евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

 

 

2 коментара

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране