12.09.2021 | 16:20
Борисов: Забранил съм на Севдалина да си пише с други мъже (ВИДЕО)
Арнаудова не вижда нищо скандално в това да си общува с Иван Гешев

Познавам главния прокурор Иван Гешев. Отразявали сме десетки събития заедно. В петък обсъждахме ставащото в правната комисия и изказванията. Това беше публично заседание, което се излъчваше навсякъде. Така пиарът на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова коментира публикуваната снимка от депутатата Николай Хаджигенов в социалните мрежи на дисплея на мобилния телефон на Гешев. От нея се вижда, че той си разменя съобщения с някой, когото той е записал в телефона си като „Pi ar Sevi Boiko“.

Арнаудова днес отговори по време на посещението на Борисов на Перперикон, че след 12 години в политическия живот има кореспонденция с много хора, включително Мая Манолова, Христо Иванов, с президента Радев и съпругата му.

Борисов също коментира обширно темата с журналистите като им препоръча да си погледнаг телефоните и да видят многото имена на политици. Сигурно си общувате с тях, когато ти каните за предавания, попита той.

Каза още, че той не наднича на никого в телефоните.

Препоръча на журналистите да отправят отново въпросите с чата по телефона към президентския съветник Пламен Узунов.

„Няма ли да го питате за чата със съдиите, които му пращат предварително съдебни решения“, припомни експремиерът.

Накрая той разсмя журналистите като се пошегува, че се е скарал на Арнаудова като й забранил да си пише с други мъже, освен с него.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране