29.03.2023 | 20:55
Борисов към Лена: Моята сестра не избяга от България, а излекува хиляди бебета
„Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб...След него и Корнелия...И хората слушат, че са по-добре, а като отидат в магазина, виждат, че са по-зле"

Сутринта гледах дебата и изпратих най-силните си хора, за да се проведе диалог, а хората да могат да изберат най-доброто. Нашите се представиха добре. Очаквах да прочета анализ, да покажат на хората кой отбор е по-добър, какви са темите. Моята сестра не избяга, тя е доктор. Малка, голяма заплата – тя остана и е излекувала и отгледала хиляди бебета. Работи с доц. Мангъров, преди бяхме врагове, сега ми е приятел. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в рамките на предизборната му обиколка. Днес той говори пред голям брой симпатизанти на партията в Добрич.

Думите му са по повод думите на Лена Бориславова, че сестра й, която е млад лекар, е избягала от България заради ниското заплащане.

Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб…След него и Корнелия…И хората слушат, че са по-добре, а като отидат в магазина, виждат, че са по-зле. Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били управлявали, 360 дни… Киро, Асен, Бойко Рашков управляват 2 години, Асен Василев 3 пъти е финансов министър и все не му стига времето. Излизат и казват: „Инфлацията е привнесена. Не, чудовищната война в Украйна за България е най-добре, защото изнасяме ток, оръжие“, каза Борисов.

„Радев хубаво му отговори днес на Костов. В Разград минах, плакатите на Агнешките главички. Това е Промяната в Разград, кръгът „Агнешки главички“. Вижте какво са сторили тези хора – разпродавали и разграбвали предприятия на безценица. Прокопиевите хора. Това ли е Промяната?“, попита той.

„Тези хора очакват след 2-ри, било каквото било, кой видял – видял… И искат да правим нещо. И вие не им помагате“, добави Борисов.

„Аз съм 100% да помагаме на Украйна, но не на контрабандата на зърно“, изтъкна лидерът на ГЕРБ. „Затвориха границите и пускаха само своите фирми. Която си донесе рушвета – нейният кораб тръгва, но няма разследване. Защо?“, пита той.

Борисов посочи, че след изборите, в преговорите за правителство ще е важно кой ще е отпред.

„Наел съм най-добрата фирма в света по лъжи и дезинформация, скъпо взимат, с тях са работили ПП и ДБ. След 2-ри всички ви пращам да лъжете като тях, след това да казвате: „Не сте ни разбрали“. Ние каквото обещаваме, хората си го търсят от мен, като наследство“, каза още Борисов.

„Направили сме много и няма да позволявам да ни чернят разни такива… хора, които умеят да манипулират добре истината“, предупреди той.

„Прав е Радев като каза за Костов, че разбойническата приватизация я направиха те, но и Костов е прав, че ако не се върнем на 3% дефицит, не ни чака нищо добре. 2009 г. беше детска игра международната финансова криза, после мигрантска криза…При нас миграцията беше нулева, а сега моргите пълни с бежанци, не знаят как да ги погребат“, подчерта Борисов.

Асен Василев искаше ритуално да отреже на Дани Митов главата и на Станислав от ДПС. Имало свестни хора и в ГЕРБ. Затова исках днес да е и той тук, за да види, че не може да ми разбие отбора, да го разцепи. Нас не ни свързва властта, ние сме приятели от 20 години, другари“, отсече лидерът на ГЕРБ.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране