09.09.2020 | 12:33
Борисов: Мафията иска да свали правителството! Няма да подам оставка! (ВИДЕО)
Искат оставка, но не знаят какво да направят, коментира премиерът

„Искат оставка, но не знаят какво да направят. Ако имаше подготвени хора с удоволствие щях да ги оставя да управляват. Още повече тази криза, която в момента върви по света, ще видите какво ще се развие следващите месеци. Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас и си намериха и водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се даде оставка. Видяхте ги колко са арогантни и злобни“. Този коментар направи премиерът Бойко Борисов от село Опицвет, където посети възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания. С него бе и вицпремиерът Томислав Дончев.

В центъра има изградени къщи, носещи има на плодове, спортни площадки, басейн и др. съоръжения, направени с помощта на дарения. Сред дарителите е и футболистът Стилиян Петров, за когото Борисов каза, че е „добър човек“ и ще му се обадил след обиколката.

Борисов обеща, че пътя в района ще бъде оправен след магистрала „Европа“, за която съобщи, че първата част ще бъде открита в началото на ноември.

Именно аутобана бе следващата спирка на премиера. „Другите говорят, ние продължаваме“, заяви той.

1 коментар

  1. omega replica watches каза:

    Bought as a gift for someone else and thinking about keeping it.

    http://www.ci-you.fr/wp-includes/rest-api/fields/Bestpossible-Replica-Watches-how-can-you-spot-store.html

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране