17.06.2020 | 17:15
Борисов отново на прицел: След записа се появиха и снимки от спалнята му с пачки по 500 евро
Снимките са правени в различни дни – чаршафите на леглото не са еднакви. На част от кадрите има тениска, която на другите липсва

За втори път в рамките на седмица до медиите бе изпратен компромат срещу премиера Бойко Борисов. След изтеклия миналия петък запис с глас, силно наподобяващ неговия, в сряда бяха разпространени и снимки от спалнята му. На тях се вижда чекмедже на нощно шкафче, пълно с пачки банкноти по 500 еврови. На шкафчето е оставен пистолет, както и стар модел телефон със закачени слушалки. Автентичността на снимките не е потвърдена.

В придружаващия текст се твърди, че кадрите са от вила “Секвоя” в резиденция “Бояна”, където живее министър-председателят. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера. В съседство е вила “Калина”, където живее президентът.

Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация. Компрометиращите кадри се появиха в деня, в който обвиняемият хазартен бос Васил Божков пусна нови извлечения от банковата си сметка и заяви, че е изтеглил общо 67 млн. лв. в брой за Борисов и за финансовия министър Владислав Горанов.

Не е ясно има ли връзка между двете събития, но пачките пари, които се виждат на снимките, са в евро, докато публикуваните от Божков банкови извлечения са само за суми в левове.

Има ли си своя еврозона?

На една от снимките се вижда спящият Борисов. Антени няма да публикува тази снимка, защото смятаме, че това е недопустимо навлизане в личното пространство. Тя вероятно е пусната, за да “верифицира” неговото присъствие до чекмеджетата с пачките.

Другите кадри са на нощното шкафче. В отвореното му чекмедже се виждат пачки с банкноти от по 500 евро. Очевидно снимките са правени в различни дни – чаршафите на леглото не са еднакви. На част от кадрите има тениска, която на другите липсва.

Според авторите на имейла това е разказ в картинки. Те напомнят, че на пуснатия миналата седмица запис Борисов реагира с монтирано видео от песента на “Ъпсурт” “3 в 1”, съчетаващо моментни откъси от официални тв изяви на премиера и колаж с танцуващи политици, сред които само Делян Пеевски е изобразен в животински вид – като прасе водено на каишка. Във фейсбук-профила си Борисов написа, че се “забавлява”.

Всеки ден, щом стане от леглото, той започва да мисли как да ни вкара в чакалнята на Еврозоната. И даже в самата Еврозона. Защото Бойко Борисов вече си има своята Еврозона. Държи я в нощното си шкафче, точно под любимата си играчка-пистолетче“, пише в анонимния имейл.

Там се твърди още, че “всеки месец през Еврозоната на Бойко минават между 5 и 10 милиона в пачки по 500 евро, вързани с ластичета“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране