20.07.2021 | 14:56
Борисов отново се вихри, атакува Радев и Кацаров
"Страхотни назначения, честни, прозрачни"

Бойко Борисов с нова атака. Нападна здравния министър Стойчо Кацаров и президента Румен Радев.

„Ако аз управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат и щях вече да съм се извинил на медиците от „Пирогов”, заяви лидерът на ГЕРБ по повод казуса около нарушенията, установени от НЗОК в спешния институт и скандала с фиктивните пациенти. Служебният здравен министър Стойчо Кацаров твърди, че е един от тях.

„Цялата страна видя, че Кацаров е просто лъжец, но Радев продължава да стои зад него”, заяви Борисов. И определи затварянето на зелените коридори за ваксинация като „отмъщение” към самия него.

Борисов заяви, че ще си постави ваксина срещу COVID-19, въпреки, че е изкарал коронавируса и имал много антитела.

Ще дам личен пример, въпреки че Кунчев ми казва, че при наличие на толкова антитела, ще се разбушувам, заяви Борисов

„Искам да възстановя ваксинационния процес, сега сме на 15%, а в Европа минаха 50, 60, 70%. Така, че всички усилия да са ви там. Обърнете се и към другите партии. Да стоят милиони ваксини, защото имаме един некадърен министър, е престъпление“, заръча на депутатите на ГЕРБ Борисов. След което нападна служебното правителство.

„Страхотни назначения, честни, прозрачни. Радев за два месеца показа обратната страна на Луната. Я да видим какво е направило това правителство? Сложиха си хората на „Да, България“ в ББР, сложиха си кантори, бракуват ваксини. Хората разбраха подмяната”,  обяви Борисов.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране