15.07.2021 | 10:26
Борисов пристигна на разпит в ГДНП на фона на протест и аплодисменти (ВИДЕО)
Станислав Недков-Стъки заяви, че случващото се днес е абсурдно, Младен Маринов също подкрепя лидера на ГЕРБ

Бившият премиер Бойко Борисов пристигна на разпит в Главна дирекция “Национална полиция”. Той се яви пред сградата заедно с адвоката си Менко Менков. Лидерът на ГЕРБ влезе в ГДНП на фона на протест в негова подкрепа и аплодисменти.

За това, че е получил призовка за явяване пред органите на реда в днешния ден съобщи самият той по време на пресконференция пред журналисти. В документа пише, че е извикан „за снемане на сведения“.

Симпатизантите на ГЕРБ се събраха рано тази сутрин пред сградата на ГДНП. Протестът в подкрепа на Борисов е организиран от председателя на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки. Пред журналисти той коментира, че случващото се днес и през последните два месеца е абсурдно.

На мястото беше и бившият вътрешен министър Младен Маринов.

“Аз бях първата жертва на диктаторските методи на управление на Радев и неговата бухалка Бойко Рашков. Неслучайно подадох сигнал до Американското посолство и до представителството на Европейската комисия в България”, каза Стъки.

“Видяхме пряко вмешателство на служебния кабинет в изборния процес. Видяхме опит за изкривяване на вота на българските граждани. Финалът на този абсурд – викането на Борисов на разпит, бих нарекъл ненормално в страна членка на ЕС”, допълни Недков.

“Ако така ще се решават политическите битки, ако така ще се саморазправят управляващи със своите политически опоненти, ние се превръщаме в Беларус и спокойно можем да наречем Румен Радев българския Лукашенко”, заяви още председателят на ММА федерацията.

По думите му атаката срещу него е започнала, когато е организирал протест пред президентството срещу Радев.

“В същия момент цялата държавна машина беше стоварена върху мен. Всички държавни институции бяха използвани като бухалки срещу мен”, каза Стъки.

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/253170382907952

 

https://www.facebook.com/btvnews/videos/804161403621363

1 коментар

  1. Фикрет Сепетши каза:

    Ами,какво да ви кажа. Който е вършил престъпления ще ходи на разпит.А после и в затвора.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране