30.07.2020 | 19:33
Братът на Стоичков в болница с коронавирус
През последните дни Цанко доста бръмчал без маска сред приятели в Пловдив

Братът на футболната легенда Христо Стоичков – Цанко, е в болница с коронавирус, информира “Лупа”. Устатият пловдивчанин се е заразил наскоро и в момента е под лекарско наблюдение.

Твърди се, че през последните дни 41-годишният Цанко Стоичков доста бръмчал без маска сред приятели в Пловдив, макар да е сред най-върлите застъпници на социалната дистанция и здравните мерки срещу заразата. Така най-вероятно някой негов ортак, носител на вируса без симптоми, му го е лепнал.

Както си бил в добро здраве, братът на Камата изведнъж се почувствал зле и вдигнал температура, разправят хора от неговото обкръжение. Оттам той решил да иде на преглед в пловдивска болница, където му бил направен тест за Ковид-19. Резултатът се оказал положителен и така Цанко бил приет на легло в лечебното заведение. Към момента не е ясно доколко е сериозно състоянието на малкия Стоичков, но явно изисква лекарско наблюдение, а не просто домашна карантина.

От известно време Цанко Стоичков живее под един покрив с любовницата си Соня Аспарухова, която е пловдивски нотариус. Иначе има щерка от първата си жена Мария. В пика на пандемията Цанко имаше мераци да става доброволец в борбата с коронавируса. Със сестрата Петя наглеждаха майка им леля Пенка, която кара старините си сама в пловдивското село Ясно поле, докато легендарния Хрсто Стоичков живее и работи като футболен коментатор в Щатите.

Преди време Ицо и Цанко бяха в доста напрегнати отношения, особено в разгара на пандемията. Тогава семейните им дрязги пламнаха за пореден път, тъй като майка им Пенка трябва да се оправя сама в селската къща в Ясно поле, докато Камата прибра тъща си в луксозния си дом в Маями. Отскоро обаче двамата братя отново са стоплили отношенията, твърдят техни близки.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране