19.10.2021 | 15:59
ВИДЕО: Освиркаха мощно Бойко Борисов!
"Ууу, безсрамник!", "Боклук, махай се оттук!"

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе освиркан при посещението си в Дупница днес, когато градът отбелязва своя празник.

Малка група недоволни граждани бе застанала зад шатрата на ГЕРБ в центъра на града, където се появи бившият премиер. Докато симпатизантите му го аплодираха, отзад се чуха силни освирквания и скандирания „Не те е срам!“, „Ууу, безсрамник!“, „Боклук, махай се оттук!“ и „Защо дойде тука?“.

От видео, което редакцията на OffNews получи от читател, се вижда как скандиращите са заобиколени от група яки мъже. Те се опитват да ги накарат да си тръгнат и ги снимат с телефони. До сблъсък не се стига.

В същото време фейсбук страницата на Борисов предаваше посещението на живо.

„Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане и поиска да направим поне по 50-60 хиляди ваксинирани на ден, да следваме примера на Америка – това е начинът да излезем от ситуацията. Всичко си зависи от нас и от хората“, заяви лидерът на ГЕРБ пред поддръжниците си. Борисов се ръкува с тях и ги поздрави за празника на лекарите с пожелания за здраве:

„Честит празник, много здраве, добре заварили! …Това ли е наш’та шатра? Днес е страхотен празник.“

По-късно в профила си той написа, че активът от Дупница разпознал скандиращите – били от ДСБ: „Благодаря на нашите симпатизанти, които не се поддадоха на провокацията, организирана и платена от дясна партия от Благоевградско. Местните жители и медии ги разпознаха и не позволиха на платените двама клакьори от ДСБ да развалят празника. Изборите са метода, по който трябва да разрешим споровете си. Стига вече омраза и разделение! Заедно сме по-силни от хаоса!“.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране