06.06.2021 | 10:24
Водеща с провокативни въпроси към Сидеров
Шефът на Пентагона и семейство Байдън да бъдат санкционирани от България, призова лидерът на АТАКА

Семейство Байдън беше уличено в корупция и търговия с влияние в Украйна още през 2014, а шефа на Пентагона трябва да бъде санкциониран от България заради престъпните действия на негови военнослужещи, които нахлуха в частен имот в село Чешнегирово. Tова заяви в ТВ „Европа“ лидерът на АТАКА Волен Сидеров.

Водещата Диана Радева, на която собствениците на ТВ „Европа“ бяха заръчали провокативни въпроси, не можа да се справи с поръчката. Оказа се че партията на Костов „Да България“, която днес обвинява Сидеров за отсъствия в СОС е откраднала логото на АТАКА „Да си върнем България“, регистрирано през 2005 в СГС.

Целият политически елит на България с изключение на мен, изтъкна Сидеров, се държа унизително след истерията Магнитски.

Вместо да застане на страната на международното право, което казва, че само съд може да определя кой е корумпиран и кои не, българските лидери на партии: Борисов, Нинова, Карадайъ, Мая Манолова, Слави Трифонов, приеха изявлението на някакво министерство на чужда държава за съдебна присъда. С това доказаха че България днес не е самостоятелна държава и има нужда от ново управление, което да и върне достойнството и суверенитета, обобщи Сидеров.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране