17.03.2020 | 8:29
Волен: Имам лекарство срещу коронавируса, който е създаден, за да пренареди света и икономическия ред (ВИДЕО)
Лидерът на "Атака" взриви ефира с твърдението, че от 6 години разработва цяр срещу опасни болести

„Мога да помогна на властимащите в тази ситуация с коронавируса. От години помагам за разработването на лекарство, което помага не само срещу този вирус, а и срещу по-страшни заболявания. Шест години се боря да го регистрирам в Агенцията по лекарствата“, обяви сензационно лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в предаване в собствената си телевизия „Алфа“.

Сидеров се оплака обаче, че не можел да помогне, защото се намирал в сблъсък с големите корпорации на фармацевтичния пазар.

„Сега е моментът да докажат, че може да се направи нещо добро. Може да дадем нещо на света. Ако това лекарство се лицензира и България го продава, ние може да станем героите на деня. Надявам се да имат слух“, призова Сидеров, който е столичен общинар, но в социалните мрежи си навлече куп осъдителни коментари.

“Коронавирусът е една световна истерия, която е създадена, за да пренареди света и икономическия ред. Ще фалират хиляди фирми – богатите ще станат по-богати, а бедните по-бедни”, прогнозира Сидеров.

“Това е целта на занятието, а резулатите вече са видими. Защо никой не говори за огромния срив на световните стокови борси? Новините в днешно време са фалшиви. Засипват зрителите с апокалиптични данни и това е целта. Вирусът е известен на учените от 60-те години на миналия век. Във ветеринарните учебниците e описан. Има ваксини срещу него. Не е смятан за нещо опасно оттогава до днес. Не може сега медиите да казват, че нещо ни е връхлетяло, след като е известно. Сега е направено вирусът да работи върху хората, но истерията е по-работещата част. Само преди 15 дни началникът на Националния оперативен щаб ген. Мутафчийски каза, че вирусът е обикновена респираторна инфекция, а грип тип Б е по-опасен. Сега казва за коронавируса, че е нещо невиждано. Защо в петък, когато се прие решението за извънредно положение, Корнелия Нинова беше без маска в парламента и кашляше срещу стенографите? Как така обявяваш извънредно положение? Председателят на парламента Цвета Караянчева можеше да е с маска, премиерът, министрите, всички чинно застанали един до друг, бяха без маски”, допълни Сидеров.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=262659534750875

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране