03.12.2019 | 1:49
В Мадрид Борисов мачка и прегръща всеки, който се приближи до него
И по-страшно природно бедствие има!

Премиерът-Слънце ощастливи Мадрид на 25-ата конференция на ООН по изменение на климата. Видно от снимките, прегръщаческият синдром се е обострил, като с ръце, наподобяващи свински бутове, Борисов мачка и прегръща всеки, който има неблагоразумието да се приближи до него. Прав е Фройд, че всички проблеми идват от майките. Не го е гушкала навремето и ето, мъж на стари години си търси постоянно гушкане и всенародна любов!

Климатът е факт. Винаги съм се изумявала на факта, че всички обръщат чак толкова голямо внимание на това. И естествено, подозирам, че по този начин пробутват други, доста по-непопулярни решения и разбира се, печелят пари. И ето тук е важността на образованието и общата култура.

Родната ни планета има навика да се променя. Това, че на нас не ни харесва, не я интересува. Промяната е еволюция и движение. По времето на трилобитите /за гербавите – това са едни ваши роднини от зората на планетата/, климатът е бил съвсем различен. По времето на динозаврите също е имало големи климатични промени. Дори през Средновековието векове наред е имало глад и намаляване на населението заради силно застудяване на цялата планета. За ледниковите периоди също няма да споменавам, да не стресирам тези, които четат само постовете на Борисов и комикси.

Какво му е на климата, че не разбрах? Озонови дупки – ами вместо да си правите конференции, озаптете алчността си и спрете вредните производства. И без това сме заринати в безсмислени боклуци заради озверяването ви за пари. Няма да повярвате, ама човечеството може да мине и без пластмасовите джаджи и играчки, както и изкуствени торове. Защо трябва да се събирате да трошите наши пари, за да стигнете до извода, до който всеки първокласник може да стигне при първоначална информация за проблема?!?

Лудото Грети и вас ви пощури. Не, всъщност – не! Вие използвате нея, за да прокарате тези, които ви устройват. С надеждата, че хората са толкова малоумни, че ще ви се хванат на уж благородната кауза, за да преглътнат непопулярни мерки и естествено, много по-скъпи продукти с цел уж опазване на околната среда.
Колкото повече правила измисляте за околната среда, толкова по-мръсно става.Факт.

А присъствието на Борисов на подобен международен форум идва да покаже, че освен природните катаклизми има и много по-страшни неща. Надали има суша, урагани и наводнения, които да са прогонили от малка държава три милиона души, а други поне три да са обрекли на мизерия. Който го може, си го може!
А може и да сте го поканили като нагледен пример за природно бедствие!?!

Елена Гунчева

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране