24.09.2021 | 17:06
ГЕРБ провъзгласи Бойко Рашков за шеф на предизборния щаб на Радев (ВИДЕО)
Вътрешният министър хвърлял долнопробни ченгесарски димки, обвини Тома Биков

ГЕРБ отговориха на вътрешния министър Бойко Рашков от село Ялботина, Драгоманско. Там от партията на Бойко Борисов отиват за втори път, за да покажат как изглежда имотът на собственика, на когото е продал фирмата си шефът на НАП Румен Спецов.

По-рано днес в интервю по БНР Рашков се закани, че ще разследва докрай всичко, построено от Борисов и партията му, като разкри също така, че е разговарял със Спецов за заплахите към него.

От ГЕРБ се интересуват, след като е разговарял със Спецов, дали вътрешният министър го е попитал кой ще възстанови дължимите на хазната милион и половина лева от неплатени данъци. Попитал ли го е откъде се познава с това „сламено“ лице, кой го е заплашвал и защо, добави към въпросите и бившият депутат от ГЕРБ Александър Иванов.

От партията призоваха още Рашков да спре с пиар акциите в КЕВР и енергийната борса, а да влезе в енергийното министерство и да попита там защо бездействат, когато токът е поскъпнал трикратно за една година.

„Въпреки че няма време да разследва енергетиката и данъчните измами, Бойко Рашков е намерил време да разследва кой е допуснал Борисов на новострояща се магистрала и да даде едно интервю тази сутрин, в което да хвърли още една интрига“, намеси се и Тома Биков в коментар на думите на Рашков, че определени хора от ГЕРБ и ДПС се готвят да купуват избори.

„Този човек не е министър на вътрешните работи. Този човек е председател на предизборния щаб на Румен Радев“, заключи Тома Биков. – „Той е един фалшив герой, който се представя за пострадал от Прехода, а има 19 имота“, продължи с констатациите бившият депутат.

ГЕРБ ще предупреди своите членове и симпатизанти този път да не се притесняват от полицията и да не подписват нищо, което им се предоставя, каза още Биков. По думите му с днешното интервю Рашков е открил новата предизборна кампания.

„Излиза, хвърля димка. Това са долнопробни ченгесарски димки и номера, гледахме ги на миналите избори“, посочи още Биков. Целта на тези изяви на вътрешния министър, според Биков, е партиите да не могат да говорят за програмите си и за проблемите на гражданите.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране