18.09.2020 | 20:15
ГЕРБ ще взривят устоите на страната, за да запазят властта
Ние сме в ситуация, в която изборите тропат на вратата от една страна, каза Крум Зарков

Ние сме в ситуация, в която изборите тропат на вратата от една страна, от друга Изборният кодекс вместо да бъде подобрен, бе значително влошен и от трета страна органът, който бе натоварен от мнозинството с още повече задачи при изготвянето на избори (ЦИК – бел. ред.), е обезглавен, а за негов член има съмнение за несъвместимост. Трудно можем да се озовем в по-хаотична ситуация. Този коментар направи по БНР депутатът от БСП Крум Зарков, който е и член на Изпълнителното бюро на партията.

Възможността чрез референдум да се променят въпроси от компетентността на Велико народно събрание може да бъде определена от „абсурдна“ до „скандална“, смята Зарков.

Според Зарков това показва до каква степен ГЕРБ са готови да запазят властта си, която зависи от подкрепата на Патриотите, включително за „пишман конституцията им“, и са готови дори да взривят устоите на страната.

Отговорните държавници не се заиграват с подобни неща. Това дори не е политика, това е елементарно сметкаджийство, подчерта той.

Това е спирала, която може да ни заведе някъде, където дори авторите на тези безумия не могат да си представят, предупреди депутатът от БСП.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране