11.06.2019 | 1:37
Главният прокурор разследва имотите на журналист, който разследва неговите имоти
Вестникът на ДПС "Труд" отново изпълни мръсна поръчка срещу журналист

Днес научих от полицай Горанов от ГДМВР, че ВКП разпоредила да вземе от мен сведение по сигнал срещу мен и колегата Асен Йорданов, подаден от ГД „БОЕЦ“.

Георги Георгиев от ГД „БОЕЦ“ беше категоричен, че никой от сдружението не е подавал такъв сигнал, което значи, че сигналът е фалшив.

Сигналът-менте се позовава на друга анонимка, излязла в правителствения ибрик „Труп“ (бел. ред. – вестник „Труд“). В нея се твърди, че аз и Асен сме били закупили имоти на занижени цени.

В Русия подхвърлят на разследващите журналисти дрога, арестуват ги и ги обвиняват. У нас подхвърлят фалшиви сигнали на прокурватурата и тя се активира срещу журналистите, знаейки отлично за какво става дума.

Прочее, Върховна касационна прокуратура е образувала експресна проверка за имотното ми състояние и това на Асен, на базата на фалшивата анонимка. Тя няма да е дълга и сложна, защото няма много за проверяване.

Вече публикувах нотариалния акт за моята селска къща, купена преди 18 години на цена над пазарната оценка. В анонимката обаче се твърди, че съм я бил купил за 0 (нула) лева според справка в Имотния регистър.

Неотдавна в Имотния регистър имаше „профилактика“ и изчезна информацията за дарение от фирма за Цацаров. Допускам, че по същото време удобно е била заличена информацията за моята отдавнашна имотна придобивка, която е и единствената в живота ми.

За сравнение, списъкът с имотните сделки на Цацарови трудно би се побрал върху кожата на главния прокурор в одрано и разпънато състояние, а това никак не е малка площ.

Моят нотариален акт обаче няма как да изчезне. Няма как да изчезне и нотариалният акт на Цацаров, според който съвсем неотдавна той си е купил вила от 140 кв. м. на половината от пазарната цена.

Това разследване за евтината вила на Цацаров беше публикувано в „Биволъ“, след което БОЕЦ внесе сигнал до ИВСС. Там, щат не щат, образуваха проверка.

На свой ред Цацаров образува проверка на мен и на Асен. Просто като гъба, нали?

Корпулентна, но гъба.

От фейсбук-страницата на автора

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране