15.09.2021 | 9:45
Десислава Атанасова: Този парламент се провали в най-важната си цел
"Това, че една служба ще бъде преместена не е реформа"

„Този парламент е тежка щета върху българския парламентаризъм. Това, което вие наблюдавахте не е парламент какъвто очаквахме да има Република България“, това заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ в кулоарите на парламента.

„Този парламент се провали отново в най-важната цел – да има стабилно правителство, да има конструктивен диалог. Това, че в нарушение на изборния кодекс днес ние ще работим може би ще допринесе още повече за вида на бълграския парламент в неговите последни часове“, допълни тя.

„Както чухте, всеки се опитва да развее по едно знаме, което може би ще омръзне на българския избирател. Колегите от „Демократична България“, които толкова настояват за съдебна реформа – всички ние знаем реформата, която извърши Христо Иванов като правосъден министър в правителството на Бойко Борисов – и до ден днешен и берем плодовете“, каза Атанасова.

„Това, че една служба ще бъде преместена не е реформа. Мога да отбележа, че по отношението им към Констутицията те нямат елементарни познания“, сподели депутатът от ГЕРБ.

„Ние ще бъдем в пленарна зала и ще гласуваме“, категорична бе Десислава Атанасова.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране