01.10.2023 | 15:31
Добрите сили (ДС) и лично Терзиев ви лъжат!
Нито глас за сглобката!, пише Карлос Контрера

Терзиев от Добрите сили (ДС) ще променя модела ГЕРБ, докато до него от двете му страни стоят некоалиционните партньори на ГЕРБ – Кирил Петков и Христо Иванов, които управляват държавата с гласовете на ГЕРБ в Парламента. Зад него пък му пази страх Владимир Панев, също от Демократична България. И той част от лидерите на сглобката.

Според Терзиев неговата ера, ако се излъжат софиянци да го изберат за кмет, ще бъде честно и прозрачно управление на Столична община. Предполагам, че ще управлява също толкова честно и прозрачно, както си преразпределиха парите от Плана за възстановяване и устойчивост, където честно и прозрачно цъфнаха фирми, свързани със самия Терзиев.

Почтено ми е!

Честно, прозрачно и морално Терзиев смята да управлява с районни кметове-ренегати, които мигрираха от други партии към неговата листа. Така например кметът на Изгрев вече е от ППДБ-Спаси София, като от кмет на БСП, посрещащ на крака Митрофанова в общината, вече е пръв евроатлантик.

Така например е и кремиковската кметица, обикаляща из районната администрация като квота на СДС, ГЕРБ, ВМРО, предпоследно ИТН, а днес вече е кандидат от Промяната. И тя, ако я слушате, ще сменя модела. Нищо, че е част от този модел над 10 години.

Честно и почтено Терзиев ще управлява и с кмета на район „Овча Купел“ от Демократична България, който докато се бореше с презастрояването, издаде стотици разрешения за нови жилищни сгради в „Овча Купел“. Честно и почтено Терзиев ще управлява и с кмета на район Средец, който ремонтира подлез за над 700 000 лв. (този при Румънското посолство).

Това са една малка част от примерите, доказващи, че Добрите сили (ДС) са далеч от честност и почтеност, открито управление и прозрачност.

ППДБ-Спаси София и лично Терзиев ви лъжат. Ще ви излъжат, както ви излъгаха април 2023г. – никога с ГЕРБ, а сега управляват в сглобка с Борисов и ДПС.

Нито глас за сглобката!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране