27.01.2024 | 14:24
Дончева: Служебните кабинети показаха, че крадците на Радев не се различават от крадците на Борисов
Тя изтъкна, че отдавна се говори за "Пътя на Копринката" и за изнудването на бизнесмени

Служебните кабинети показаха, че крадците на Радев не се различават от крадците на Борисов.

Това заяви в студиото на БНТ Татяна Дончева, лидер на Д 21.

“Президентството не е света вода ненапита. Служебните правителства на Румен Радев убедиха обществото, че твоите крадци с нищо не са по-различни от бойковите крадци”, поясни Дончева.

“Започнаха с едни сделки. Започна и да се говори. Защо ще вземете една другарка от международен отдел на партия и ще я направите шеф на структуроопределящо предприятие, да сключва договори за милиарди?!”, попита Дончева, очевидно имайки предвид назначението на Деница Златева за шеф на “Булгаргаз”.

Дончева е убедена, че президентски политически проект няма да има, защото няма кой да го направи.

Според нея, ако е имало желание за президентска република, то вече се загубило. Дончева припомни казусите с т.нар. “Път на копринката”, договора с “Боташ”, появили се по време на служебните правителства.

Според Дончева изборът на Атанас Атанасов за шеф на парамента е “в царството на слепите ще търсим еднооки за царе”. Тя изтъкна, че парламентът е имал достолепни председатели като Йордан Соколов, Любен Корнезов, Гиньо Ганев…

По казуса с имотната сделка, в която са замесени имената на Асен Василев и Даниел Лорер, тя коментира, че двамата създават впечатление, че има какво да крият.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране