23.05.2019 | 15:04
Евродепутат от ДПС уреди жена си с тлъста заплата в РВД!
Илхан Кючюк е излъгал за доходите си в декларацията си пред КПКОНПИ – скрил, че има 250 000 евро в Брюксел

Съпругата на евродепутата от ДПС Илхан Кючюк е уредена на работа в Ръководство „Въздушно движение“ (РВД). Юзлем Мусова Кючюк работи в „хранилката за избрани“, където служителите получават огромни заплати, достигащи 10 000 лв. и дори повече с гарантираните бонуси.

Мусова е активистка на младежката организация на ДПС, чийто председател е съпругът й. По признанията на Кючюк, който се бори за нов мандат след като предаде благодателката си Филиз Хюсменова, половинката му била „авиоинженер“. В момента тя е в отпуск по майчинство. Самият Кючюк крие къде работи жена му, най-вече заради факта, че в РВД се започва работа единствено чрез политически протекции.

Името на Илхан Кючюк се появи в списъка на КПКОНПИ, от който стана ясно, че той е огромна част от имуществото си. Поради тази причина той спешно е подал коригиращ документ.

В първата си декларация той е съобщил, че съпругата му Юзлем има на влог 54 000 лв. В коригиращата е отбелязал, че той има на влог в Брюксел 249 886 евро от заплата, а съпругата на влог у нас – 120 297 лв.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране