06.02.2020 | 19:00
Една от най-добрите гимнастички в света направи опит за самоубийство
По случая се води разследване

Шокираща вест долетя от Русия за една от най-класните състезателки по художествена гимнастика Александра Солдатова. Любимката на феновете е направила опит за самоубийство, съобщава московската информационна агенция, цитирана от „РИА-Новости“. По случая се води разследване.

Красавицата е била приета в столична болница вчера с прорезни рани на лявата китка и в агресивно превъзбудено състояние. Тя сама отишла в здравното заведение, тъй като се уплашил. В момента състоянието й е задоволително, но посетители не се допускат до нея. Източникът твърди, че грацията е била диагностицирана и с булимия.

Александра Солдатова е член на националния отбор на Русия, трикратна световна шампионка в отборната надпревара и световна шампионка на лента. През 2018 година тя беше избрана за кралица на Световната купа в София, както и на световното първенство в България.

Тя не беше включена в отбора, който ще представя Русия на Гран При турнира в Москва от 7 до 9 февруари. Както обясни президентът на Руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер-Усманова, Солдатова имала здравословни проблеми на генетично ниво и не тренирала.

През септември Солдатова пропусна Световната купа в Баку, а преди това изгуби съзнание по време на Challenge Cup в Португалия.

Припомняме, че през 2016 година преди олимпиадата в Рио де Жанейро опит за самоубийство направи и българската гимнастичка Цветелина Стоянова.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране