23.01.2024 | 10:32
Ексдепутатът от ПП Велико Минков: Габриела се ожени за Пейо три седмици преди синът ми да се роди
"Пеев се ожени за Габриела, за да вижда първото си дете, с него не съм имал конфликт"

Аз съм биологичният баща, уверен съм на 100 %, на 4-месечното бебе, което Габриела роди. Това беше ясно и на Пейо. Това заяви в гостуването на bTV във вторник сутрин бившият депутат от “Продължаваме промяната” Велико Минков.

Габриела Славова и убитият по жесток начин Пейо Пеев сключват брак 3 седмици преди тя да роди второто си дете – 4-месечният Кристиян. По думите на Минков и адвокатът му Пламен Борисов причината за този брачен съюз е той да не припознае юридически сина си, а за Пеев – да вижда по-често 6-годишното си дете, което Гариела не му давала да вижда “по странни причини” и “достъпът до детето му е ограничаван системно по гаден начин за него и детето”.

“Пейо Пеев се ожени за Габриела, за да вижда първото си дете”, категоричен бе той.

По думите на Минков двамата с Пеев конфликт не са имали. Жертвата е била съгласна, че имената на биологичните бащи трябва да присъстват в актовете за раждане.

Последно Минков среща Габриела и майка ѝ на Нова година, като успява отдалеч да види и сина си. Двамата са имали “добра връзка” до средата на бременността на Габриела. След това обаче отношенията им се влошават без причина. До края на бременността Минков се опитва да установи връзка с Габриела.

“Прекарал съм десетки часове с моята психоложка, с които сме коментирали десетки подробности”, каза Минков.

“Не мога да коментирам”, лаконичен бе той относно това как се е стигнало до убийството.

“ДНК резултатите от тестовете за бащинство излизат за 3-4 дни. Но законодателството не е адекватно за тези нужди”, обясни адв. Борисов.

Минков и други жертви на подобен тип казуси бащи са се организирали да искат от законодателните органи да предотвратят подобни казуси.

Велико Минков е ИТ специалист от 12 години. За кратко е депутат в 47-я парламент от листата на “Продължаваме промяната”, както и самата Габриела Славова. Тогава двамата поддържат комуникация, но нямат политически допирни точки.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране