23.05.2019 | 21:25
Ето го Шиши бе, появи се в натура! (видео)
Искрено и лично от телевизия Канал 3, която няма нищо, ама нищо общо с ДПС

Народе!

Ето го Шиши бе, появи се в натура! След многогодишно отсъствие от публичния живот – макар да се води депутат и кандидат за евродепутат, никой простосмъртен не го беше виждал от началото на текущия парламент, в който г-н Пеевски се е явявал на работа точно един ден. Появи се в района на Велинград, където местният ДПС комсомол публикува странно съобщение – по форма ласкателно, по същество – на ръба на издевателството.

Появата МУ май е предизвикала и множествени оргазми сред служителите му в изкупените с държавни пари (КТБ) медии – парцали. Ето едно доказателство от кабеларката Канал 3, която няма нищо общо нито с ДПС, нито Догановото мюре.

Четете и се наслаждавайте:

„Докато разни НПО-та истерясват и се взират с бинокъл по посока Дубай, депутатът от ДПС и втори в листата за евровота Делян Пеевски е сред народа.

Той е на терен и прави кампания в родината. И не е спрял да се среща с хората и да се радва на топло посрещане от тяхна страна. Българите от цялата страна го канят на масата си, искат да празнуват с него, да говорят, да се снимат заедно, да го пипнат за ръкава, досущ като феновете, които се лепят на премиера Бойко Борисов.

Пеевски обаче не парадира с това. Не чувства необходимост да се хвали с отношението на обикновените хора, защото за него един човешки разговор не е събитие, а ежедневие.

А притеснените НПО-та не само че не успяха да го спрат от пътя му към Брюксел, но и по всички социологически сондажи личи, че той ще им маха за поздрав оттам. Така че, вече могат да се успокоят разтревожените за неговото битие. Нещата са си по местата – Делян Пеевски е сред народа, а мишките – в дупките си.“

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране