01.11.2023 | 11:18
Журналистка: Ваня Григорова има глас като на секс телефон! Образът й като този на Радев
Опасността да се избере някакво прокси на Елеонора Митрофанова е огромна, коментира Сибина Григорова

Журналистът Сибина Григорова видя прилика в пиар стратегията на кандидата за кмет на София Ваня Григорова с тази на държавния глава.

Образът на Ваня Григорова е като този на Румен Радев, който по същия начин беше героизиран, включително с професията му. Тук имаме една защитничка на слабите, ако забелязвате. Тя винаги е в сини костюми, тъй като синьото е цвета на хората, които работят за нас. Така че униформите на Ваня Григорова неслучайно са сини, заяви по Нова нюз Григорова.

Последната сравни също цялата еротика в образа на Ваня Григорова с едно психологическо изследване на един доста известен преподавател от Калифорнийския университет.

Той е направили една формула 7, 38, 55. 7 процента са нещата, които ние ще кажем или Ваня Григорова е казала и някой ги е чул. Останалите 38 и 55 са езика на тялото и гласа, добави Григорова.

Ако забележите Ваня Григорова, тя има почти, някой беше казал, че това е малко като глас на секс телефон. Но тя има огромна промяна в гласа. Аз си пуснах нейни интервюта от преди година, две, в които тя говори много по-бързо. Сега пак това си е нейния глас, но с нея ужасно много е работено, за да може да се каже, че тя всъщност е локалният, местният човек, който разбира проблемите, каза още журналистът.

Моята прогноза е, че тази седмица хората ще обърнат малко повече внимание на седемте процента и ще чуят какво казва Ваня Григор. Ще видят, че зад нея има три комунистически партии, има Малинов, русофила награден с орден от Путин, има Волен Сидеров, има Румен Петков. Неслучайно вчера във фейсбук се шерваха колажи, защото това е най-бързия начин с една снимка да разкажеш цялата дълга история, коментира Сибина.

Тя призна, че вчера е слушала интервю на Ваня Григорова с огромен иинтерес, в което по Националната телевизия тя е обещала да остави хората по кварталите и да ги затвори в кварталите, за да спре трафика.

Тя казва, че човек не трябва да обикаля, да ходи на работа и да води децата на училищен спорт, тъй като това много задръства града. Най-добре е да направим всички квартални училища елитни. Питаха я как ще го направи, а тя тази, че това ще стане, след като ги ремонтират. В смисъл, това е един поток на съзнанието, в който според мен тази седмица хората вече ще се заслушат, защото опасността да се избере някакво прокси на Елеонора Митрофанова е огромна, коментира Григорова.

Отсреща има Васил Терзиев, който между другото не е наистина много лесен за идентифициране. Защото аз как си представям, че избират хората. Гледат двама души по телевизора и си представат с кого примерно биха искали да пият кафе. Ваня изглежда народняшка, скъсяваш дистанцията с нея, докато Васил има така по-студен образ и всъщност обаче това е първосигналното, и оттук нататък дава вече ситните надписи. И при Ваня Григорова ситните надписи водят към посока на развитието на България, която ние не искаме. В този смисъл аз въобще не мисля, че е трудна прогнозата за изхода от балотажа, завърши Сибина Григорова.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране