12.05.2022 | 20:37
Изтри го от живота си завинаги: Голямата тръпка на Слави му нанесе страшен удар
Мартина сключила брак с мъжа, заради когото изостави Трифонов

Фаталната Мартина Огнянова, известна като голямата любов на Слави Трифонов, е сключила брак с мъжа, заради когото го изостави – боксьора Коко Колев. Двамата са се венчали на тайна церемония и бившата танцьорка от балет „Магаданс“ вече носи фамилията на съпруга си.

Повече от 7 години след скандалната раздяла на Дългия и хубавицата от Варна тя най-после е превъзмогнала страха си от него и вече си позволява да говори свободно за тираничната му любов, причините да го остави и драмите, които е преживявала, докато е била с него.

„Според всеобщите разбирания живеех живот на принцеса. Отстрани изглеждаше прекрасно. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, сподели неотдавна Огнянова за отношенията с Трифонов, с когото така и не стигнаха до венчило. В момента бившата балерина и мъжът ѝ са се захванали с ново амплоа – изнасят лекции и психологически семинари по различни житейски проблеми, като голяма част от опита си Мартина признава, че дължи на злополучната си връзка с учиндолец, пише „Ретро“.

Преди месец тя е направила и последната стъпка, за да го изтрие завинаги от живота и съзнанието си. Мартина е обявила за продан апартамента, който Трифонов ѝ подари в затворен комплекс в столичния квартал „Бояна“ още по времето, в което бяха заедно и уж щастливи. 3-стайното жилище с над 100 квадрата площ бившата на Дългия продава за близо половин милион лева, но купувач все още не се е появил.

Мартина и Коко имат и друго жилище в квартал „Манастирски ливади“, но в момента са се пренесли в селска къща, за да растат двете им общи деца сред природата. От апартамента в „Бояна“, армаган на варненката от Слави, тя искала да се отърве незабавно, защото имал за нея лоша енергия, а освен това се намирал близо до палата на Трифонов, който той обитава в момента. По ирония на съдбата Дългия бе купил парцела и започна строежа му по времето, когато бяха още двойка с Мартина, с идеята да заживеят двамата там някога. Раздялата обаче дойде преди имението на 5 етажа да бъде завършено и той да се нанесе в луксозните си покои.

Мартина и Коко се ожениха тайно след раждането на двете им деца.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране