12.06.2019 | 0:01
Илиян Василев: Единственият начин Манолова да стане кмет е да се дистанцира от БСП
БСП е токсична партия....

Планът на БСП да спечелят изборите в София с Мая Манолова, по аналогия с Радев, е ялов. Какво да очакваш от самозаблудени партийни анализатори. В момента в който БСП припознае и издигне Мая Манолова, тя е “убита”. БСП е токсична партия. Ако в тандем със Слави я издигнат като независима, също има условности и то не малко. Това написа анализаторът Илиян Василев на страницата си във Фейсбук.

“В същност единственият начин Манолова да спечели е да се дистанцира от БСП, за да стигне до втори тур – там вече ще спечели срещу кандидат на ГЕРБ /ако е партиен/.
Аз си мисля, че десните имат шанс и то голям със силна и непартийна кандидатура. Но ако допуснат грешките от евроизборите нищо няма да стане. Ето сега пак разбирам, че ДСБ не искат предварителни избори, искат партиите да се разбират. И така ще мобилизират патийните ядра и толкова. А те не стигат за повече от “достойно” представяне.
ГЕРБ също имат ход, но не с Фандъкова, която беше употребена. С нейно съгласие.
Но трябва да е ясно – на втори тур, ГЕРБ ще видят размера на протестния вот, особено ако опонента е с по-широк профил. Много, много силно се заблуждават, че няма протестен вот. Ще ги измете”, написа Василев.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране