23.11.2022 | 14:14
Илон Мъск идва в България, запази маса в ресторант в Белоградчишко
Имаме около 5 месеца, за да се асфалтира поне главната улица на нашето разбито село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба, пишат от село Стакевци

Вчера световноизвестният милиардер Илон Мъск се впечатли от Белоградчишките скали, а днес вече планира пътуване в местността. Както изглежда, той смята да посети България през май догодина.

Новината беше съобщена от ресторант, който се намира в белоградчишкото село Стакевци.

На „Фейсбук“ страницата на ресторанта се появи загадъчно съобщение:

„Добра нощ, приятели! И незабравима! Изглежда, скоро в нашето скромно селце, ще посрещнем още важни гости! Стискайте палци! Каквото зависи от нас, за да впечатлим тези хора, ще го направим и ще дадем най-доброто от себе си, както винаги! Всичко останало е в ръцете на Община Белоградчик. Нямаме търпение да видим способна ли е тя да придаде на региона по-приветлив вид, за да посрещнем тези гости с високо вдигната глава, а не да се червим като домати“, пишат от ресторанта.

„Имаме около 5 месеца, което смятаме, не са никак малко време, за да се асфалтира поне главната улица на нашето разбито село и да се подменят едни мижави 200 метра тръба! Скоро ще ви разкажем за този проблем, с който се борим от самото ни начало, и който не веднъж е поставял под съмнение решението ни да се върнем тук, у дома в България, и да развиваме този скъп за нас регион“, допълват от заведението.

След това новината бе споделена и от Министъра на туризма Илин Димитров, който обяви, че ще покани основателя на „Tesla“ и „SpaceX“, скед като Мъск се изказа изключително ласкаво за снимка на Белоградчишките скали, която той сравни с кадър от видеоигра.
оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране