17.03.2023 | 18:22
Ицо Хазарта: Преместването на Паметника на съветската армия е закъсняло
Защо Столична община чак сега се сети - по време на предизборната кампания...

Преместването на Паметника на съветската армия е закъсняло. Това каза водачът на листата на ”Продължаваме промяната – Демократична България” в 25-ти МИР София град Христо Петров – Ицо Хазарта в ”Лице в лице” по бТВ по повод темата с преместването на Паметника на съветската армия.

Петров отговори на въпрос дали мнението му се разминава с това на съпартийците му.

„Моето мнение съвпада с мнението на моите колеги. Това, което предизвиква усмивка в мен е, че тази тема се поставя в предизборна кампания.

Защото когато си имал 18 години властта в Столична община да се сетиш по време на предизборната кампания толкова години по-късно, че трябва да премахнеш един паметник, води до определени изводи.

Мисля, че паметникът ще отиде в музей, ще бъде преместен от там“, каза Петров.

Той посочи, че общата кауза между „Продължаваме промяната – Демократична България“ е съдебната реформа и прокуратурата.

Петров коментира критиките към редовния кабинет „Петков“, като отбеляза, че то е имало подкрепа в парламента точно 5 месеца и 10 дни.

„В тези месеци се случиха много неща. Избухна война, която генерално промени целия свят, във вътрешен план – то не криха олио, не плашиха, че бензинът ще свърши, ваксинирани хора призоваваха другите да протестират срещу ваксините“, каза още Христо Петров.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране