23.06.2022 | 9:42
Караджов: Логичен край на една нелогична коалиция
"Не е виновна нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор. Не можеха да управляват и затова паднаха от власт"

Логичен край на една нелогична коалиция“. С тези думи вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството от ИТН в оставка Гроздан Караджов определи пред бТВ вота на недоверие, който свали кабинета „Петков“ снощи.

“Пазачът на коалиционния мир беше „Продължаваме Промяната“. Там е и вината за разпадането на коалицията“, категоричен бе той.

„От самото начало коалицията е нелогична, много трудна и почти невъзможна. Затова последва логическия си край“, обясни Караджов.

Вчерашната развръзка той приема положително: „Ако бяхме продължили, по-скоро щяхме да навредим на България и на българските граждани“.

Министърът в оставка остава силно скептичен, че ИТН и в частност той могат да се върнат на масата на преговори: „Силно съм скептичен при този начин на говорене – хвърляне на лъжи и обиди от „Продължаваме Промяната“ и свирепата риторика, която използват. Те управляваха: „или тяхното, или нищо“, така и паднаха“.

„Да си мълча, когато ни заливат с лъжи ли“, попита Гроздан Караджов.

„Не е виновна нито мафията, нито ДПС, нито руският диктатор. Не можеха да управляват и затова паднаха от власт“, смята той.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране