15.07.2021 | 17:09
Край на приказката: Гришо и Лолита скъсаха!
Рускинята свали годежния пръстен за разходка в Кан

Григор Димитров и Лолита са се разделили, заключиха техни фенове в Инстаграм.

Най-добрият ни тенисист се радва над над 1 милион последователи в социалната мрежа, но сред тях вече не е богатата рускиня, с която започна да се среща в края на миналото лято.

Двойка

Самият Гришо също е спрял да следва Лола, която развива успешно два профила. Двамата никога досега не са качвали за постоянно своя обща снимка, а се показаха на света чрез временни постове, наречени сторита.

За последно 30-годишният Димитров и Османова (28) бяха заедно на рождения й ден в началото на юли. Тогава от публикациите на Лолита стана ясно, че любимият й мъж е сварил да се включи в празненствата в Монте Карло, на които присъстваха нейното семейство и приятели. Вчера обаче красавицата пусна сови кадри от разходка в Кан, на които беше сменила спрягания за годежен пръстен с друг със син камък. За първи път Лола показа бижуто с диамант в началото на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария. Тогава веднага тръгнаха слухове, че с Григор са се сгодили, а само две седмици по-късно тя го придружи в България. Тук бившият №3 в света отпразнува 30-ия си юбилей и намекна, че е готов за семейство.

Планове

Явно обаче в рая са се появили проблеми, защото в последните дни Лола заложи на ролята си на инфлуенсър. Милионерската щерка пусна клипче, чрез което разходи последователите си в единствения голям шопинг център В Монако – „Метропол“. „Започвам да водя активна дейност в Инстаграм и ще допълвам сторитата си с глас, за да можем с вас да се опознаем по-добре“, обърна се Османова към своите над 150 00 последователи.

Monitor.bg

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране