16.06.2020 | 19:03
Краят на една епоха: Свалят Гала от ефир?
Скоро ще разберем дали това е истина

От известно време се носят слухове за бъдещето на едно от култовите предавания в родния ефир, а именно „На кафе“. Шоуто, с което цяла България и най-вече женската аудитория, посреща деня с най-интересното от всички светски теми, може да бъде свалено от екран през есента. Както всяка година, така и сега, от месец юли екипът на предаването излиза в заслужена лятна ваканция, но според слуховете не е ясно дали изобщо ще се завърне в студиото от септември. И ако трябва да бъдем честни – силно се надяваме това да не е истина.

Свалянето от екран на Гала и целия екип, който сме свикнали да виждаме всекидневно, е равностойно на края на една епоха. Нима бихме били толкова информирани какво се случва в светския живот по света и у нас, ако не научавахме всички новости първо от „На кафе“? Нима денят ни ще започва със същата усмивка, ако не виждаме лъчезарната Гала, която години наред се събужда в 4 ч. сутринта, за да ни озари от екрана няколко часа по-късно, когато повечето от нас тепърва отварят очи? Признаваме, че това много би ни липсвало. Говори се, че съкращенията в екипа на „На кафе“ вече са започнали, като първата, която е напуснала шоуто, била дизайнерката Кремена Халваджиян. Гала била силно разтревожена от свитите бюджети и борбата за рейтинг, тъй като предаването вече беше спряно веднъж през 2005 г. и се върна на екран чак 4 г. по-късно.

Причината за кризата, за която се говори, че е настъпила в предаването, е пандемията, заради която се наложили немалко съкращения на бюджета. Кой знае, може би от телевизията би последвала друга политика и ако свалят „На кафе“ от ефир, биха заложили на нови лица и по-нискобюджетна продукция? Но какво наистина ще се случи, само времето ще покаже, а дотогава стискаме палци да видим отново усмихнатата Гала на екран и след лятото.

woman.bg

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране