23.11.2021 | 0:22
Левски отново се излага – 0:0 с аутсайдер
"Сините" не можаха да победят Ботев (Враца)

Нова грешна стъпка в шампионата записа “Левски”. “Сините” стигнаха само до 0:0 с “Ботев” (Враца) у дома в мач от 15 кръг на Първа лига. Двата отбора пропуснаха по една дузпа – изпълненията и на Дориан Бабунски, и на Борислав Цонев бяха парирани от Николай Михайлов и Красимир Костов. Невероятен пропуск на Билал Бари пък лиши домакините от ранна преднина в мача, а Здравко Димитров също не успя да се възползва от отлична възможност преди почивката.

През втората част ситуациите бяха пред вратата на гостите от Враца, но Костов не позвали гол да падне. Резервата Марин Петков също пропусна, а преди него това стори и Андриан Краев. В края и гредата спомогна за “сухата” мрежа на “Ботев”.

Освен изпуснатите 3 точки, “Левски” бе съкрушен и от контузията на Георги Миланов. Халфът напусна терена още преди почивката със силни болки в коляното и бе изнесен на носилка. Тепърва ще се разбере колко време ще отсъства от терените. Равенството попречи на “сините” да съкрати изоставането от топ 6, където “Берое” е с 21 точки, а столичният гранд остана с 18.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране