03.11.2019 | 1:05
Макрон не е геронтофил, а хомосексуалист!
Сорос го взе от банката на Ротшилд и го назначи за началник на великата френска република

Еманюел Макрон, е острието на глобалистите, неолибералите и прилежащата им орда джендъри в Европа.

Мосю Макрон, разбира се, е хомосексуалист, в което няма нищо лошо, особено във Франция. Абсолютно ми е непонятно защо трябваше да го представят на света като геронтофил. Вероятно дърпат прозореца на Овертън и в тази посока.

Макрон има, меко казано, скромен опит в политиката. След 10 години работа в една от банките на Ротшилд Джордж Сорос го извади за ръчичка, направи му партия и след година го назначи за началник на великата френска република.

Най-младият президент във френската история моментално се зае да изпълнява глобалистката доктрина с повече хъс и ярост от цялата армия розови фашисти.

Старае се да предава интересите на френския народ на закуска, обед и вечеря. Ако е възможно и по-често. Отвори границите на Франция, превърна държавата в бежански лагер, а прекрасния Париж в гнусна, воняща клоака. Както си му е редът.

Едно от първите му президентски дела бе да забрани на децата да попълват в училищни документи думите “майка” и “баща”. Свещените думи бяха заменени от джендър неутралните “Родител 1”, “Родител 2”, “Родител 3” итн.

Тогава възникна въпросът как ще се именуват Робеспиер, Жан Жак Русо, Ла Файед и останалите Якобинци, по-известни като “Бащите на Френската Революция”.

Може би върха на предателството му дойде преди няколко месеца на среща с Меркел в германския град Аахен. Макрон дръпна реч, в която обясни, че той и фрау Меркел щели поведат Европа в бъдещето, а пък той щял да подкрепи Германия за член на съвета за сигурност на ООН. Същия съвет създаден с цел да спре Германия трети път да унищожи света и самата Франция.

Позволявам си да предположа, че Шарл де Гол иска да слезе от небето и да удуши моментално съвременника си, който системно унищожава принципите му заложени с тези на Аденауер и Шуман в оригиналната идея на ЕС.

А иначе защо толкова харесва африканските си другарчета, че да псува България и Украйна и да рискува международен скандал, можете да видите в погледа му на снимката.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране