24.09.2019 | 18:59
Мая Манолова ще внесе селски полъх в София
Някой да й обясни, че това непрекъснато говорене по телефона е много кюстендилско

Някой да обясни на Мая Манолова, че това непрекъснато говорене по телефона е много кюстендилско. То бива липса на усещане, ама това нейното е арогантно.

Тази, ако случайно бъде кмет, ще внесе в София същия селски полъх, какъвто внесе Ветко Арабаджиев, правейки от Кемпински “Мариньелата”. След година две софиянци тип Гого Лозанов ще я гонят с камъни от София, а тя ще тича в коритото на Перловска река да избяга. Като споменавам Гого Лозанов имам предвид, че дори и той ще е съгласен да се използва насилие срещу селото.

И изобщо що за арогантна претенция към електората на Игнатов да я подкрепи?!? На този човек му се е развило мисленето по остта Ню Йорк- Балтимор- Ваншингтон, а на Маяма по остта Кюстендил- Бобошево- Дупница.

Различни светове! Няма такъв избирател, който да харесва и двамата. По-вероятно е избирателите на Игнатов да изпитват отвращение от типажа на Манолова, а не да са склонни да я подкрепят. Фризирана и нагиздена арогантна жена не е харесван образ сред десните избиратели като цяло, особено пък като простее задължително всеки път, когато се очаква да се спазва някакъв етикет.

Борис Марков, „Фейсбук“

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране