01.03.2020 | 20:50
Милионери без милиони чакат печалбите си от Национална лотария (ВИДЕО)
Питат как Комисията по хазарта разрешава на организатори с 10-годишен лиценз да сключват договори за изплащане на печалби за 20-годишен срок

Историята на двама милионери без милиони от Национална лотария разказаха самите те по Би Ти Ви. Екатерина Димитрова от Бургас купила печелившия талон на 8 ноември 2019 г. Купила билет от магазин. Пътувала дни след това до София. Приели я в офис, подписала договор, според който печалбата ще се изплаща за 20 години, като само първата вноска е 200 000 лв.

Обяснили й, че имало специален фонд, в който стояли печалбите. Когато си поискала спечелената сума изцяло, й обяснили, че това е забранено от комисията по хазарта и закона и не зависи от тях. Получила 200 000 и първата вноска от 40 000 лв. и нищо повече. По телефона й било обяснено, че сметките са запорирани.

Вторият потърпевш, Димитър Миярев спечелил своя милион през 2018 г. До момента е взел 240 000 лв. В студиото той зададе въпрос как Комисията по хазарта разрешава на организатори с 10-годишен лиценз да сключват договори за изплащане на печалби за 20-годишен срок.

Двамата открили още 20 човека като тях и търсят още такива. Декларираха, че са реални, а не измислени хора, заканиха се да си търсят правата и приканиха всеки с подобна история да ги потърси.

ВИЖТЕ ГОСТУВАНЕТО ИМ В БИ ТИ ВИ!!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране