16.10.2020 | 13:30
Надя Младенова и Мартин Гаджев – лица на новата кампания на adidas
adidas представя колекцията COLD.RDY, създадена да пребори суровото време, за да отговори на нарастващия интерес за тренировки на открито

Adidas представя колекцията COLD.RDY, създадена да пребори суровото време, за да отговори на нарастващия интерес за тренировки на открито. Tя включва продукти, които изолират от студа, с дишащи материи и водоустойчиви материали за всички активности навън. Основните модели са в свежи цветове и впечатляващи силуети, дръзки нюанси и специфични детайли в дизайна.

Носени от атлетите Надя Младенова и Мартин Гаджев, които са и треньори в adidas Runners Sofia, колекцията можете да откриете в представителните магазини на adidas.

Херцогенаух, 16 Октомври – Днес adidas представя COLD.RDY – четвъртата и последна колекция от поредицата .RDY, посветена на различните метеорологични условия. Създадена от издръжливи и дишащи материи, които поддържат топлината и същевременно поддържат циркулацията на въздуха и влажността. Разнообразната колекция безпроблемно комбинира спорт и стил, за да предостави на атлетите и хората, които прекарват голяма част от времето си навън, топлина, увереност и комфорт по време на суровите зимни условия.

Продуктите от колекцията разглеждат по нов начин екипировката за тренировка навън със изпъкващи силуети, специфични детайли в дизайна и смели нюанси. Интуитивните за използване детайли са вдъхновени от дизайна на военното облекло, включително удължени ципове за по-лесно достигане по време на движение и прави джобове за по-лесен достъп при развита висока скорост на тренировката. Същевременно прецизното разположение на шевовете елиминира появата на издутини, когато обличате няколко пласта дрехи, позволявайки повече гъвкавост и лекота при движение.

„През последните месеци станахме свидетели на рекорди в търсенето на онлайн съдържание за тренировки. Ползването на приложението за тренировки на adidas се повиши със 125% в сравнение с миналата година. Което означава, че не само тренираме, вървим или правим повече упражнение, но и търсим природата, за да се свържем с усещането за свобода и за да създадем вътрешен баланс по време на различните рестрикции. Докато външната среда се превръща в убежище на здравето и фитнеса, суровите условия стават едно от най-големите препятствия за тренировка в зимните месеци, което се виждат и в отлива на трениращите навън в най-големите градове миналата година. Тъй като външните условия се превръщат в основен фактор, който влияе на постиженията, ние създадохме колекция, която да пребори елементите, за да могат на атлетите да тренират без нищо да ги разсейва.“ – споделя Josefine Aberg, VP Design за adidas

COLD.RDY дава възможност на всеки атлет да бъде едно с елементите и да продължава да тренира и да опознава града без разсейвания по време на най-тежките метеорологични условия. Колекцията включва дизайни, които изолират тялото от студа. Разработената система от различни слоеве позволява оптимизация на топлината.

Josefine Aberg продължава: „Колекцията COLD.RDY е вдъхновена от дисциплината във военното облекло, но с усещането на 2020 – с функционални, но стилни продукти, които могат да бъдат наслагвани, за да предоставят пълна защита. Колекцията е разнообразна и се приспособява към постоянно променящата се околна среда на града. Тя предоставя различни опции за добавяне на слоеве дрехи от различни кройки, които се приспособяват към индивидуалния стил и същевременно предоставят защита от променливото време.“

Основните модели в COLD.RDY включват;

• COLD.RDY блуза с дълъг ръкав и вдигната яка – водоустойчива и ветроустойчива със slim кройка и висока яка за тренировки в студа. Моделът включва допълнителни ципове на джобовете и дупка за палеца на ръката и максимално покритие.

• Alphaskin COLD.RDY дълъг клин – стягащ клин с висока талия с двоен ластик на кръста за повече комфорт. Изолацията COLD.RDY помага на атлетите да запазят топлината, а Alphaskin материята обгръща тялото, за да предостави възможност за динамични движения по време на най-интензивните тренировки.

• аdidas Z.N.E. COLD.RDY спортно горнище – с цип по цялата дължина горнището предпазва от студа, а свободната кройка позволява наслояване на дрехите

COLD.RDY е продължение на колекциите HEAT.RDY, WIND.RDY и RAIN.RDY и вече е налична в представителните магазини на adidas в страната.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране