24.11.2021 | 22:37
Общински съветник-педофил предлага шоколад на шестокласничка, за да се качи при него (ВИДЕО)
Нови разкрития в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"

В едно от последните си разследвания журналистът Станислав Цанов открива мъже, които търсят малолетни и непълнолетни момичета за сексуални нужди. Той го прави с помощта на Ален Симеонов.

СКАНДАЛНО: Общински съветник от Враца е обвинен в педофилия (ВИДЕО)

В едно от видеата възрастен мъж предлага на момиче, което е 6-и клас няколко Морени, за да влезе на задната седалка на затъмнения му джип. Той е общински съветник във Враца. Той твърди, че на тази поляна той е в резултат на това, че е бил на море, а не че е бил заловен от Ален Симеонов. Това коментира журналистът Станислав Цанов в ефира на „Честно казано с Люба Кулезич“.

„Преди да започнем да разобличаваме такива хора, които търсят малолетни момичета, болшинството в България смяташе, че у нас това са 5 души, които не живеят сред нас. Това са хора, които имат бизнеси, професии, собственици си на хранителни магазини. Вследствие аз и други хора решихме да вземем граждански позиции“, каза Ален Симеонов.

„Викаха ни в СДВР и предложиха на лова да има полицай, предполагам, че го направиха от кумова срама. Ние даваме на полицията всички материали, готови дела за всички насилници“, каза още Станислав Цанов.

Еurocom.bg

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране