15.09.2021 | 10:50
Петър Илиев вече не е част от „Има такъв народ”
"Понякога трябва да създаваш правилата, ние се опитахме да покажем други правила, очевидно те не бяха възприети и може би затова в момента плащаме тази политическа цена и сме обругани и охулени от всички"

Кандидатът за вътрешен и правосъден министър от несполучилите проекто правителства на „Има такъв народ“ Петър Илиев вече не е част от партията. Това става ясно както от премахването му от официалната интернет страница на ИТН, така и от думите на главния й секретар Виктория Василева, предава Дневник.

„Случилото се с Петър Илиев е затворена страница, той не фигурира в погледа напред на ИТН“, коментира пред „Дневник“ Василева в отговор на въпрос за фигури в евентуално ново правителство.

„Начинът, по който ще протекат разговорите за следващо правителство вероятно ще бъде напълно различен“, обясни тя.

„Останахме неразбрани“, коментира още главният секретар на „Има такъв народ“.

„Понякога трябва да създаваш правилата, ние се опитахме да покажем други правила, очевидно те не бяха възприети и може би затова в момента плащаме тази политическа цена и сме обругани и охулени от всички. Като че ли много бързо всички забравиха ГЕРБ, чекмеджетата, кюлчетата, пачките, много бързо. „Има такъв народ“ стана удобният враг“, каза още Василева.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране