23.01.2023 | 15:25
Пиарката на Народния театър изнесе „доклад“ за медиите на събитие на ДПС. Мургавелката се натиска пак за парламента
Велислава К. нарече медиите на Иво Прокопиев “бухалки”

Прословутата дребна интригантка Велислава Кръстева, която в момента е „пиар“ на Народния театър, е изнесла доклад на тема „Отговорност на медиите“ на националната среща на жените активисти на ДПС „Перспективи за бъдещето: Отговорност“, която се проведе през уикенда във Велико Търново, съобщава „Фокус“.  Абсурдният форум е организиран от евродепутата Илхан Кючюк, чрез когото Кръстева през годините правеше опити да източва пари от ДПС за „пиар и реклама“.

В доклада си некадърната пиарка на Народния театър е казала, че дебатът за медиите е непопулярен и че в него трябва да става дума както за политиците, така и за останалите структури от гражданското общество.

„Ние сме единствената партия, която се осмели да каже „царят е гол“, говорейки за медиите бухалки на Иво Прокопиев, изпълняващи поръчки, далеч от професионалните стандарти на високата журналистика“, е заявила завеждащата „Връзки с обществеността“ на  Народния театър.

Събитието, събрало десетки жени – депесарки от цяла България, се е провело във Велико Търново. Сред лекторите са били председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на НС Йордан Цонев, д-р Нигяр Джафер, Емел Етем, Филиз Хюсменова, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели, журналистката Валерия Велева и политологът Димитър Ганев.

Сред разискваните теми са били равноправието на жените в съвременното общество, поведението на партиите в днешната ситуация, стратегическите позиции на ДПС в политическата конфигурация.

Според неофициална информацията, мургавелката се натиска за избираемо място с листите на ДПС за предстоящите извънредни парламентарни избори. През декември миналата година, алкохолизираната и миришеща на бъчва Кръстева пробвала да пусне слух сред журналисти, че се „връща в политиката“, а скандалът в Народния театър ще й помогне да се уреди с избираемо място в депутатската листа на етническата партия. Само в политиката има пари и се краде безпроблемно, обяснявала тя разпалено на чашка в компанията на две свои верни приятелки – репортерка от БТВ и от в. „Капитал“, наричан от нея „бухалка“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране