24.01.2022 | 10:57
Похвално: Талантът Благой Тодев продава на търг златния си медал, за да помогне на болна жена (ВИДЕО)
Нели Гълъбова е медицинска сестра от Банско. Помогнала е на много хора, за жалост е диагностицирана с рак и има нужда от помощ, каза биатлонистът

Благой Тодев продава златния си медал, който спечели преди броени дни в индсивидуалната дисциплина на първенството на Стария континент по биатлон за младежи в Поклюка (Словения).  20-годишният ни национал реши да предложи на търг ценното отличие за  да помогне на своя съгражданка, която е медицинска сестра. Тя се бори с коварна болест.

Своето решение роденият в Банско състезател оповести в социалните мрежи.

„Преди няколко дни, на 19 януари, станах европейски шампион по биатлон за младежи. Преди старта се помолих и си обещах, че ако взема медал ще го продам за кауза. Каузата се нарича Нели Гълъбова. Тя е медицинска сестра от Банско. Помогнала е на много хора, за жалост е диагностицирана с рак. Има нужда от помощ. Медалът ще бъде продаден на търг и всеки, който желае да наддава за него в коментарите под поста ми или да ми пише на лично съобщение, а аз периодично ще качвам информация за най-високата достигната цена до момента. Всеки, който желае да дари отделно, може да погледне информацията, която съм оставил за дарителската сметка. Краен срок на търга, края на олимпийските игли – 20.02.2022 година.“, се казва във видео съобщението на Благой Тодев.

Първа Инвестиционна Банка

Титуляр на сметката:
Недялка Христосова Гълъбова IBAN: BG21FINV915010BGN08DFQ BIC:FINVBGSF
Основание за дарение:Дарение за Нели Дарителска сметка в евро:
IBAN:BG67FINV91501017594492 BIC:FINVBGSF

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране