31.07.2020 | 23:58
Провокатор на ГЕРБ ли е жената с бастуна? (СНИМКИ)
Тома Белев сподели снимки, за които се твърди, че са от профила на въпросната дама, които ясно показват политическите й пристрастия

Провокатор на ГЕРБ ли е жената с бастуна, заради която бе арестуван бившият пиар на кметицата на Младост Десислава Иванчева Петър Кърджилов?

По-рано днес въпросната дама обикаляше палатковия лагер на Орлов мост, известен и като Тиква стрийт или Каскет авеню, и според хората там, дълго се е опитвала да предизвика конфликт. До такъв се стигна, след като Кърджилов й лисна чаша с вода, а тя тръгна да го налага с дървената си пръчка, пише „Офнюз“.

В крайна сметка гражданският активист бе задържан за 24 часа от полицията.

Протестиращите от палатковия лагер на Орлов мост са категорични, че жената с бастуна е безспорно пратен от управляващите провокатор, който да инсценира гражданско недоволство от действията им и в крайна сметка да предизвика ескалация на страстите. ГЕРБ пък даде пресконференция, на която обясни, че въпросната дама, дошла от село, по нейните собствени твърдения, не е техен член.

Общинският съветник от Демократична България Тома Белев обаче сподели снимки, за които се твърди, че са от профила на въпросната дама, които ясно показват политическите й пристрастия.

Въпреки че редица потребители във Facebook откриват прилика между дамата от Орлов мост и дамата от снимките, в петък вечерта се появиха съмнения, че става дума за две различни жени и профилът „Пепи Генова“ не е на жената с бастуна.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране