23.01.2023 | 11:00
Путин не разбра какво се случи, иначе щеше да използва тактическо ядрено оръжие
Светът не иска да живее в условията на хаос и война

Украинският политолог Микола Давидюк говори за края на Русия и победата на Украйна. Той припомни прогнозата на американски разузнавач, свързан с ЦРУ, според която краят на Руската федерация е близо.

„Щатите не ни накараха да чакаме дълго. Миналата година – 23 милиарда долара военни помощи. Това е приблизително същата сума като целия ни бюджет. Путин дори не разбра какво се е случило. Ако разбираше мащаба на помощта на САЩ, щеше да използва тактически ядрени оръжия точно в този момент“, каза Давидюк.

„САЩ го направиха психологически и логистично толкова фино, разбира се с помощта нашите специалисти, че Путин дори не разбра какво се е случило… И ние деокупирахме повечето от териториите, които той окупира”, каза Давидюк, предаде агенция УНИАН.

Той припомни думите на Джордж Фридман, ръководител на една от американските разузнавателни агенции и собственик на частна разузнавателна агенция. През 2009 г. той публикува книгата „Следващите 100 години“. В нея Фридман прогнозира, че през 2020-2030 г. Русия ще нападне Украйна. Той ясно посочва, че Украйна ще спечели. Но Руската федерация по-късно не се споменава, просто няма да я има.

Според Давидюк този „план“ сега се изпълнява активно. Политологът припомни, че САЩ говорят за намаляване на напрежението в отношенията с Китай. Според експерта това ясно показва, че светът не иска да живее в условията на хаос и война. “Никой не иска да живее във фашизъм, постоянни ядрени заплахи, някакъв вид постоянна бункерна лудост. Светът не иска да се съобразява с амбициите на Путин, да живее в мрак“. И затова, смята политологът, за всички е по-лесно да “изчистят” кървавия диктатор и да не приемат плана му.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране