23.06.2022 | 11:35
Радостин Василев: ИТН се държи като терористична организация
Според него, от ИТН не искали да мине законът за КПКОНПИ, поне с такова впечатление той останал от разговорите, на които присъствал

Според мен поведението на “Има такъв народ” е на една терористична организация, която седи вътре в парламента и саботира цялата държава. Срам и позор за хилядите хора, които подкрепиха тази идея. Със сигурност тази партия няма да е част от следващия парламент, заяви спортният министър в оставка Радостин Василев в предаването „Денят започва“ по БНТ.

Той и шестима народни представители напуснаха партията и се обявиха за независими.

„Аз съм песимист по отношение на търсене на подкрепа в “Има такъв народ”. Видях ги, когато гласуваха вчера. Явно са хора, които предпочитат волята на един лидер и двамата му служители пред бъдещето на България“, каза още Василев.

Той разказа, че отдавна се е отдръпнал от разговори с колеги от парламентарната група на ИТН, още на втория ден.

„Единственото нещо, което не мога да приема, е това да подкрепя модела, срещу който сме се борили. Нито ми е обещаван пост, нито съм приемал“, декларира министърът в оставка.

Според него, от ИТН не искали да мине законът за КПКОНПИ, поне с такова впечатление той останал от разговорите, на които присъствал.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране