13.09.2021 | 22:46
Разделят ли се Рачков и Анита?
Злите езици твърдят, че началото на края на връзката им се вижда

Анита и Рачков се радват на любовта си от година и половина, но злите езици твърдят, че началото на края на връзката им се вижда. Възрастовата разлика между двамата повече пречи, отколкото помага. Сексапилната блондинка е на възраст, в която и харесва да обикаля барове, а напоследък се заглеждала и по свой връстници, пише “Уикенд”.

Възрастовата разлика между двамата пролича съвсем ясно на рождения ден на плеймейтката преди два месеца, когато сред младите приятелки на блондинката Рачков изглеждаше съвсем не на мястото си. Анита е само със 7 години по-възрастна от сина на комика – Димитър-младши и това започва доста да се усеща. Близки до актьора дори твърдят, че девойката вече си имала и любовник – 25-годишен левент, с когото имала кратка връзка преди години.

Неотдавна те се засекли случайно в обща компания и отново започнали да поддържат отношения. Преди няколко месеца се заговори, че силиконката е бременна от актьора, но тя побърза да опроверга тези слухове, а идеята да дундурка бебе и се струва много далечна на този етап.

Съобщението за паралелната връзка на Анита обаче е по-скоро реклама за “Забранено шоу на Рачков”, което се върна с втори сезон след ваканцията. Анита нямала никакво намерение да върти забранена любов, а от предаването нарочно пускали подобни слухове, за да се шуми около името на комика.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране