27.07.2020 | 0:45
Разкриха тактиката на ГЕРБ
От десетилетие постоянно държат в страх българския народ

И КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ, КОГАТО НЕ СЕ УПЛАШИМ?

Тактиката на ГЕРБ от десетилетие е постоянно да държи в страх българския народ. Преди това и новите „демократи“ правиха същото. Страх от връщане на комОнизма, от глада, от инфлацията, от вируса. Всеки ден насаждане на страх за утрешния ден.

А страхът е мощен стимул на поведението. Колективният страх пък позволява открито да се гавриш с един народ, без всякаква съпротива от негова страна. Властта ни харесва скупчени, уплашени до степен на ужас и слушащи ги какво ще определят за нашето бъдеще.

Съвсем скоро бяха чували за трупове и хладилни камиони, адът, който ей ся ще настъпи…..но властта пропусна, че има една граница, след която страхът отстъпва пред инстинкта за оцеляване на народа.

Не се уплашихме. Не ни е страх от вас! И сега какво ще направите, като не можете да ни уплашите?

Сега вас ви е страх. От народното недоволство и все по-наближаващото възмездие. Този път няма да позволим да се договорите и просто да си смените местата с другите от статуквото. Този път ще бъде политическа промяна, която ще започне с раздаване на справедливост. Няма да се измъкнете с парите, които окрадохте от народа!

Не ни е страх! Страхувайте се! Ние идваме за вас…..

Елена Гунчева

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране