19.03.2020 | 17:07
Репортерът на NOVA в Париж преживя невероятен шок (ВИДЕО)
Марокански джебчии нападнаха Петя Желева

Невероятен шок преживя във Франция репортерката на NOVA Петя Желева. Българката, която от доста години живее в столицата Париж, трябвало да направи живо включване в ефира на телевизията, но преди това била ограбена от банда марокански деца-джебчии.

След бързата намеса на полицията и още няколко случайни граждани по пустеещите улици на френската столица, успели да заловят крадците и да ги арестуват.

Разказът на Петя Желева:

„Никога не съм предполагала, че ще ми се случи подобно нещо! Три минути преди жива връзка за „Здравей, България!“ гамени от марокански произход ме нападнаха и обираха! А толкова се вълнувах да разкажа за успешното лечение, което Франция прилага срещу коронавирус!

Това се случва в празен Париж, който е под карантина! Ревяща и пищяща тръгнах да ги гоня, а в главата ми какво ли не. Сигурно съм луда, но си мисля – живата връзка пропада!? Така е, обожавам това, което правя.

Двама спортуващи мъже тръгнаха след тях, включи се и полицията, която охраняваше наблизо. Блокираха метрото и хванаха децата! Деца, да! Те са такива – без дом, изпратени от родителите си от Мароко да крадат във Франция. Държавата им осигурява убежища, но те бягат. На улицата са по-свободни.

Благодаря от сърце на френската полиция, за вниманието и за бързата реакция. Благодаря на всички вас, които ми писахте и ми се обадихте. И това ще мине. Бял кахър, казват бабите.

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно“.

Loading...
оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране