25.05.2020 | 10:21
Румен Радев изгонил жена си след скандал
Десислава си събрала багажа и се изнесла от резиденция „Калина“ в „Бояна“

Румен Радев бил в силно обтегнати отношения със съпругата си Десислава. Държавният глава имал остър скандал с половинката си преди около месец, което довело до нейното изненадващо решение да събере багажа си и се изнесе от резиденция „Калина“ в „Бояна“.

Напускайки държавната вила в продължение на седмица Десислава живеела в апартамента си. За през останалите сътрудници било обяснено, че първата дама е отишла при свои роднини заради семеен проблем. Тя уж трябвало да обърне внимание на сина си от първия си брак с депутата от БСП Георги Свиленски – Страхил. Истината е обаче, че дезертирането й от президентската вила е свързано с жесток скандал между нея и президента. Румен Радев бил силно притеснен от рязкото спадане на рейтинга му. Само за 2 м. той е изгубил над 20% от популярността си и в момента е след Бойко Борисов и Венцислав Мутафчийски. В президентството поръчали изследване на социологическа агенция, която потвърдила същите данни.

Тревожните данни довели до напрежение между Румен Радев и Десислава, която има силно влияние върху президента и открито кадрува в екипа му. Гневен от падналия си рейтинг, Радев обвинил съпругата си, че чрез фриволното си поведение в социалните мрежи и глупавата си суета да обикаля бутиците и фризьорските салони с държавна лимузина силно е подронила авторитета му. Последвал грандиозен скандал, след който Десислава си събрала багажа и си тръгнала от резиденцията.

Само след седмица тя се завърнала в „Бояна“, но се забелязала драстична промяна в поведението й. Румен Радев вече не се показва публично с нея и посещава официалните събития сам. Радева била заставена да се кротне и да преустанови да парадира със скъпи тоалети и среднощни размисли във „Фейсбук“. Освен това била помолена вече да не идва в Президентството, където до неотдавна обитаваше обширен кабинет, точно до този на мъжа си.

Mignews.info

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране